B2B SaaS Şirketleri İçin Global Büyüme İpuçları

selen guvenc
Ağustos 2, 2024
  • 271

Yeni sezonun yirmi birinci etkinliği olan, “B2B SaaS Şirketleri İçin Global Büyüme İpuçları” konulu webinarımız, 9 Ağustos Cuma Günü gerçekleşecek.

Me Consultancy’nin Kurucusu Murat Erdör'ün moderatörlüğünü yapacağı, Cloud Markethink firmasının Kurucusu Burkay Yapağcıoğlu'nun konuk olacağı, ücretsiz webinarımıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Konu Başlıkları:

• Türk Firmaları Yurtdışına Açılımda Ne Durumda?
• Globalde Büyümek için Sadece Ürünün İyi Olması Yeterli mi?
• Globalde Başarılı Olmanın Yolları Nelerdir?
• Growth Marketing Kavramına Firmalar Ne Kadar Aşina?

Tarih: 09.08.2024
Saat: 14:00
Etkinlik Linki: Ücretsiz Kaydol

Webinarlarımızdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, mobildevtv’ ye abone olarak, yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.



İlgili İçerik
Duyurular

SaaS Uygulamalarınızı Koruma – Bir Güvenlik Kılavuzu

Kuruluşlar işlerini yürütmek için teknolojiye ve verilere büyük ölçüde bağımlıdır. Hibrit ve uzaktan çalışmaya yakın zamandaki geçiş, şirketleri bulut teknolojilerine ve SaaS uygulamalarına daha da bağımlı hale getirdi.

selen guvenc Eylül 13

Hibrit İş Yeri Güvenlik Açıkları: Çevrimiçi Güvenliği Artırmanın Yolları

Hibrit iş yerleri, geleneksel ofis ortamına göre daha geniş bir saldırı yüzeyi sunuyor, bu da siber tehditlerin artmasına ve güvenlik açıklarının derinleşmesine neden oluyor.

selen guvenc Eylül 13

SLA'dan XLA'ya Geçiş: Müşteri Deneyimi Odaklı Yeni Dönem

Teknolojinin hızla geliştiği ve dijital dönüşümün her alanda etkisini gösterdiği günümüzde, işletmelerin sundukları hizmetlerin kalitesi ve müşteri memnuniyeti her zamankinden daha önemli hale gelmiştir.

selen guvenc Eylül 13

API Güvenliği: Tehditler ve En İyi 10 Önlem

Günümüzde uygulamalar, cihazlar ve sistemler arasında veri paylaşımını ve iş birliğini sağlayan API'ler (Application Programming Interface - Uygulama Programlama Arayüzleri) dijital dünyanın merkezinde yer alıyor ve kritik unsurlar haline geldiler.

selen guvenc Eylül 13

Ticaret Bakanlığı ile KVKK Arasında İş Birliği Protokolü

Ticaret Bakanlığı ile Kişisel Verileri Koruma Kurumu arasında “kişisel veriler ve hedefli reklamcılık uygulamaları” iş birliği protokolü imzalandı.

selen guvenc Eylül 13

Mobildev Yeni İş Ortaklarını Duyuruyor: Güçlü İşbirlikleriyle Teknolojimizi Geleceğe Taşıyoruz!

Mobildev ailesi olarak, hizmet kalitemizi ve sunduğumuz çözümleri daha da güçlendirmek amacıyla stratejik iş birliklerimizi genişletiyoruz. 2024 yılının üçüncü çeyreğinde, çeşitli sektörlerde uzmanlaşmış yedi yeni iş ortağıyla önemli bir iş birliğine adım

selen guvenc Eylül 13

Bültene Üye Ol

İşinizi geliştirmenize katkı sağlayacak, başarılı örnekleri, sektörel gelişmeleri ve kampanyaları kaçırmayın.