MobilDEV STAJ Programı'na Katılan Üniversiteli Gençler, Geleceğe Teknolojiyle Adım Atıyor!

selen guvenc
Mayıs 14, 2024
  • 223

Mobildev İletişim Hizmetleri San ve Tic. A.Ş olarak, 22 yıldır, "Pazarlama Otomasyon Sistemleri" alanında, lider servis sağlayıcı firmalar arasında yer alıyoruz. Türkiye'nin en hızlı büyüyen 2 sektörü; Telekom ve Bilişim sektörlerini entegre ederek geliştirdiğimiz çözümler ile, kurumsal müşterilerimizin büyüme yolculuklarında hizmet sunarken, kendimizi de sürekli geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz.  

Kurum değerlerimiz arasında yer alan "sürekli gelişim" bakış açısını, sadece ürün geliştirme süreçlerimizde değil, İnsan Kaynakları Yönetimi süreçlerimizde de uyguluyoruz. Ekip arkadaşlarımızda ve adaylarımızda, 21. YY'ın dinamik ve dijital iş dünyasının olmazsa olmaz niteliklerine önem veriyor; çok boyutlu ve entegre düşünce yeteneği, muhakeme yeteneği, çözüm odaklı yaratıcı düşünce yeteneği, çeviklik ve hızlı adaptasyon, teknoloji okuryazarlığı gibi özelliklere sahip olmalarını önemsiyoruz.  

2017 yılından beri yerinde AR-GE firması olarak, TÜBİTAK ve diğer kurumlarla birlikte Yapay Zeka projeleri geliştiriyoruz. #BilgisayarlıGörü (#ComputerVision), #KonuşmaTanıma (#SpeechRecognition), #DoğalDilİşleme (#NLP), #MakineÖğrenmesi (#MachineLearning), #DerinÖğrenme (#DeepLearning) ve #HiperKişiselleştirme (#HyperPersonalization) teknolojileri ile büyük veri işleme ve zenginleştirme üzerine çalışmalar yapıyoruz.  

Bu sene, lider üniversiteler ile iş birliği içinde uygulamaya başladığımız MobilDEV STAJ Programı’nda, ön-lisans, lisans ve lisans üstü öğrencilere yönelik bir Yetenek Yetiştirme Programı yürütmeyi hedefliyoruz. Stajyerlerimizi MobilDEV'leştirerek, ileride kadromuza katacağımız başarılı çalışan adaylarına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Stajyerlerimiz, AR-GE Merkezi statüsünde bir şirkette staj yapmanın avantajı ile güncel yazılım teknolojilerini yakından takip etme; bilimsel çalışmalara katılma; yayın ve makale süreçlerinde görev alma; bir fikrin, proje ve daha sonra ürüne dönüşme sürecini gözlemleme imkanına sahip olacaklar.

Mülakat aşamasında, MobilDEV’e özel değerlendirme çalışmalarımız ile adaylarımızda ihtiyaç duyduğumuz yetkinlikleri analiz ederek, belirlediğimiz stajyerlerimizi etkili bir oryantasyon programı ile görev alacakları bölümler için hazırlamış olacağız. 

Hemen başvurabilir veya kariyerine etkili ve doğru bir başlangıç yapmak isteyen bir tanıdığınızla paylaşabilirsiniz.




İlgili İçerik
Duyurular

Mobildev Pazarlama Sohbetleri: "2024 SEO Trendleri"

Yeni sezonun yirmi üçüncü etkinliği olan, “2024 SEO Trendleri” konulu webinarımız, 6 Eylül Cuma Günü gerçekleşecek.

selen guvenc Eylül 2

Performans Pazarlaması ile İşinizi Nasıl Büyütürsünüz?

Yeni sezonun yirmi ikinci etkinliği olan, “Performans Pazarlaması ile İşinizi Nasıl Büyütürsünüz?” konulu webinarımız, 23 Ağustos Cuma Günü gerçekleşecek.

selen guvenc Ağustos 16

MobilDEV'leşmeye Hazır mısın? Geleceğe Teknolojiyle Adım At!

Çağrımıza kulak vererek, programımıza başvuran adaylarımız arasından seçtiğimiz 6 başarılı stajyerimiz, yoğun bir program dahilinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

selen guvenc Ağustos 8

Google'ın Üçüncü Parti Çerezler Üzerine Güncellenmiş Yaklaşımı: Kapsamlı Bir Değerlendirme

Google, Privacy Sandbox girişimiyle üçüncü parti çerezleri tamamen kaldırma planını yeniden değerlendirdi.

selen guvenc Ağustos 2

Yeni Kimlik Avı Kampanyası

Dolandırıcılar, kuruluşların Meta hesapları üzerinde kontrol sahibi olmak için karmaşık kimlik avı dolandırıcılıklarından yararlanıyor.

selen guvenc Ağustos 2

Veri Sızıntısı Olaylarında İnsan Hatasının Rolü

Veri ihlalleri, güvenlik önlemlerinin eksikliği veya güncel olmayan sistemler gibi çeşitli nedenlerle meydana gelebilir. Ancak, veri sızıntısının en önemli ve potansiyel olarak yıkıcı nedeni İnsan Hatasıdır.

selen guvenc Ağustos 2

Bültene Üye Ol

İşinizi geliştirmenize katkı sağlayacak, başarılı örnekleri, sektörel gelişmeleri ve kampanyaları kaçırmayın.